2015. április 7., kedd

Korábbi OKJ vizsgamunkák


Hogy a számos piaci ajánlat közül miért válaszd éppen a Top School Oktató Központ OKJ képzéseit?

Számos érvünk van, sőt egy külön weboldalunk is, amelynek ez a témája! De az egyik legmeggyőzőbb érv mellettünk az, ha megnézed a különböző vizsgamunkákat, amelyek a korábbi OKJ tanfolyamokon itt, a Top School Oktató Központban készültek.

Tamás István - New Design Solution

Az OKJ-s designer tanfolyam befejezéseként, az itt tanultak segítségével és összefoglalásaként állítottam össze a következő szakdolgozatot. Mivel jelen pillanatban is egy designnal foglalkozó cégnek a tulajdonosa vagyok, az itt tanultak hasznosan egészítették ki a már meglévő grafikai és képszerkesztési tudásomat. 

Robotka Nikoletta - Robotka

A szakdolgozat témájának két cég teljes arculatának megtervezését kaptuk. Az egyik cég , amelynek arculatát az első lépésektől építettem fel az a saját designer cégem volt. Most életem legfontosabb céljaként jelölöm meg azt, hogy a designer világban érvényesülni akarok így ez a feladat igazán tetszett nekem. Azért, mert két cégről van szó, ezért a szakdolgozatot is két részre lehet felosztani.

Szabó Roland - Szaboka's Blog

Az egyik témám a saját, web designnal és web fejlesztéssel foglalkozó, angol nyelvű internetes blogom, a Szaboka’s Blog arculata. A Blog havonta látogatók ezreit szolgálja ki web designnal és Photoshoppal kapcsolatos oktatóanyagokkal, havonta megjelenő naptárakkal, és naprakész, informatív cikkekkel.

Erős Andrea - Prodrive

Az arculattervezés a tervezőgrafika egyik legfontosabb területe. A vállalkozások egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy megkülönböztethetőek legyenek másoktól. Az első benyomás sokszor egy kézben tartott névjegykártya, annak minősége és látványa. A piaci siker fontos eleme a minőség, és ezt minden arculati elemnek sugároznia kell.

Grim Dániel - Házimozi Stúdió

Szakdolgozatom elkészítéséhez két, egymástól független cégnek kellett a teljes arculatát megtervezni. Igyekeztem a legtöbb munkafolyamatot úgy megmutatni, hogy az élvezetes és érthető legyen, bárki olvassa is azt. A legtöbb arculati elem kialakításánál próbáltam megindokolni a felhasznált színek, formák és egyéb elemek szerepét és funkcióját az adott környezetben. Az elkészített munkák mind formailag, mind pedig stílusában is teljesen különbözőek. Fontos volt számomra, hogy lehetőleg ne olyan arculatokat kelljen készítenem, melyek bárminemű átfedést is tanúsítanak egymás iránt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése